Nefroloji Kış Okulu 2017 / 30 Mart / İzmir

Lokasyon:      Sheraton Hotel, - Çeşme, İzmir

Şehir:            Çeşme, İzmir

Web Sitesi:    www.nefrolojikisokulu2017.org

Değerli Mestektaşlarımız Türk Nefroloji Derneği (TND) ve Çukurova Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği 16.Nefroloji Kış Okulunu 30 Mart-2 Nisan 2017 tarihleri arasında İzmir-Çeşme Sheraton Otel de organize etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Merhum Prof.Dr. Cengiz UTAŞ’ın değerli katkılarıyla başlatılan ve bu yılda 16.’sını yapacağımız Kış Okulu derneğimizin kurumsal ve eğitimsel faaliyetleri arasında önemli bir yere sahiptir. Her zaman olduğu gibi bu yılda Kış Okulumuzun amacı diyaliz hekimlerinin temel eğitimine katkıda bulunmaktır.

Hemodiyalizde temel konuların yanı sıra güncel tedaviler ve uygulamalar tartışılacak, Tıp Fakültesi ve Eğitim Hastanelerimizden gelen değerli hocalarımız da deneyimlerini ve bilgilerini aktaracaklardır . Düzenlediğimiz Kış Okuluna katkılarını esirgemeyen değerli konuşmacılara, hocalarımıza ve tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunar, sizleri burada görmekten mutluluk duyarız

OKUL MERKEZİ

Sheraton Çeşme Hotel Resort & Spa
Ilıca, Çeşme, İzmir

TOPLANTI TARİHLERİ

Okul toplantıları, 30 Mart- 2 Nisan 2017  tarihlerinde yapılacaktır. 31 Mart tarihindeki toplantı başlama saati de göz önüne alınarak, kongre konaklamalarının 30 Mart – 2 Nisan tarihleri için 3 gece olarak yapılması tavsiye edilir.

KREDİLENDİRME

Toplantının tüm oturumları ve kurslar Türk Tabipler Birliği Sürekli Tıp Eğitimi Kredilendirme Kurulu tarafından kredilendirilecektir. İZİNLER Toplantı katılımı için kurumlara verilmek üzere talep edilecek kongre davet yazıları Toplantı Sekreterliği aracılığı ile isteyen katılımcılara gönderilecektir. Bu tür davet yazıları sadece izin amacı ile kullanılabilir. Bu tür davet mektubu sahibi misafirlerin kayıt ve konaklama ücretleri kendilerine aittir.

KAYIT VE DANIŞMA MASALARI

Kongre merkezi Sheraton Çeşme Hotel kayıt ve danışma masası 30 Mart 2016 tarihinden itibaren çalışmaya başlayacaktır. Bu masalar 30 Mart- 2 Nisan tarihleri arasında 07:30 – 20:00 saatleri arasında açık kalacaktır. Otelde misafirlerimiz SERENAS personeli tarafından karşılanacaktır.

ÖNEMLİ TARİHLER

30 Mart

Otele giriş / Kayıt / Akşam Yemeği

31 Mart

Oturumlar / Gala Yemeği

1 Nisan

Oturumlar / Otellerde akşam yemeği

2 Nisan

Otellerden çıkış

OKUL DİLİ

İPTALLER

Katılım iptali 6 Şubat 2017 tarihine kadar bildirildiği takdirde kayıt ücretinin %50’si iade edilir. Bu tarihten sonra yapılacak kayıt iptallerinde iade yapılmayacaktır. Konaklama ücretlerinde geri ödeme ancak 7 Şubat 2017 tarihine kadar yapılan iptallerde %50 oranında yapılacaktır. Bu tarihten sonra yapılacak iptallerde iade yapılmayacaktır. Tüm iadeler toplantı bitiminden sonra yapılacaktır.

KATILIM SERTİFİKASI

Tüm katılımcılar katılım sertifikalarını 1 Nisan 2017 tarihinde saat 12:00 itibariyle kongre merkezinde bulunan keosklardan yaka kartlarının arkalarında yer alan barkodları okutarak alabileceklerdir.

ULAŞIM

30 Mart – 2 Nisan 2017 tarihleri arasında, transferlerini Serenas Turizm’e bildirmiş tüm katılımcıların transferleri gidiş – dönüş (havaalanı – otel – havaalanı) yapılacaktır. Çift yön transfer ücreti 90 Euro + KDV’dir. Özel transferler için lütfen SERENAS ile irtibata geçiniz. Uçak değişikliklerinizi yazılı olarak 24 saat önceden bildirmeniz durumunda transfer değişikliğiniz dikkate alınacaktır.

medikalakademi

E postanız yayınlanmayacaktır. Tüm alanlar mecburidir